Medijski center

Kontakti za novinarska vprašanja:

  • Za novinarska vprašanja povezana z dejavnostjo točke osvečanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav Safe.si je na voljo g. Marko Puschner: marko.puschner@fdv.uni-lj.si ali na telefon +386 (0)1 5805 360 (telefon ni namenjen izvajanju pomoči v primeru težav na spletu, prijavi težav in kaznivih dejanj na spletu ter svetovanju - v primeru težav se obrnite na TOM telefon na številko 116 111, v primeru kaznivih dejanj pa na Policijo).
  • Za vprašanja povezana s prijavno točko Spletno oko oziroma posnetki spolnih zlorab otrok lahko pišete na info@spletno-oko.si.
  • Za vprašanja povezana z brezplačno telefonsko linijo in spletnim klepetom za pomoč v težavah na spletu Tom telefon se obrnite za ZPMS.

Sporočila za javnost

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija